Fundatia "Ion Dumitriu"

Fundația "Ion Dumitriu" a fost înființată în septembrie 1998, la inițiativa familiei artistului și a unui grup de prieteni apropiați.

Scopul principal al fundației este inventarierea, catalogarea, promovarea și valorizarea operei artistului Ion Dumitriu.

În acest sens, sunt desfășurate constant activități de elaborare, editare și difuzare de reproduceri, cataloage, monografii, albume cu și despre opera artistului.

De asemenea, fundația organizează expoziții în țară și peste hotare, acordă premii, burse, diplome și alte distincții artiștilor debutanți sau persoanelor care contribuie la punerea în valoare a operei lui Ion Dumitriu.

Certificate de AUTENTICITATE

Certificate de autenticitate pentru lucrarile artistului Ion Dumitriu

Fundația “Ion Dumitriu” eliberează certificate de autenticitate pentru lucrările artistului Ion Dumitriu. Aceste certificate sunt singurele autorizate de către Fundație și oficial valabile. Pentru a începe procedurile de certificare a unei lucrări artistice, trebuie să completați și să trimiteți în atenția Fundației “Ion Dumitriu” formularul prin care puteți deveni membru al Fundației, ce conține referințele cunoscute ale lucrării (titlul întreg, anul efectuării, tehnica folosită, dimensiune, proveniența, etc.). De asemenea, trebuie să trimiteți și datele dvs. de contact.
Ion Dumitriu - Home  Ion Dumitriu - Galerie  Ion Dumitriu - Artist  Ion Dumitriu - Fundatie  Ion Dumitriu - Contact
Ion Dumitriu - Fundatie - Despre
Ion Dumitriu - Fundatie - Scoala
Ion Dumitriu - Fundatie - Carti
Ion Dumitriu - Fundatie - Legal